Veilig winkelen

Het afrekentraject en onze gehele website is voorzien van een SSL certificaat. Op deze manier kunt u veilig online winkelen. SSL versleutelt de communicatie tussen browser en webserver, daarnaast controleert het ook de authenticiteit van websites.

Wilt u een aanvullende kopersbescherming afsluiten via Trusted Shops? Dit is mogelijk bij bestellingen tot EUR 20,000. Hierbij is uw aankoopbedrag volledig verzekerd tegen een kleine vergoeding.